MİNİKLER TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Karaman'da düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı.

Şampiyonanın açılış törenine, Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkan Vekili Mustafa Öktem, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, müsabakalarda mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Judo Federasyonu Başkanı Huysuz, günün anısına protokol üyelerine plaket takdim etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen ve 16 Eylül Cumartesi gününe kadar sürecek şampiyonada, 65 ilden 873 sporcu mücadele ediyor.

Eklenme Tarihi : 15.09.2017 10:26