KARAMAN ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi, Esendere kırsalında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan, memleketi Karaman’da son yolculuğuna uğurlandı.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Vali Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, daire müdürleri askeri ve sivil erkanın yanı binlerce vatandaş katıldı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ikindi namazı öncesi şehit ailesine taziyede bulundu. İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan’ın naaşı dualar ve tekbirlerle Garnizon Şehitliğinde toprağa verildi.

Eklenme Tarihi : 06.10.2017 09:27