AHİ EVRAN OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MEHMETÇİK İÇİN AFRİN GÖSTERİSİ

Karaman Ahi Evran Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 38 gündür devam eden Zeytindalı Harekâtı’nda operasyona katılan Mehmetçiklerimiz için bir gösterii düzenledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'da gösteriyi izledi.

Zeytin Dalı Harekatında 38 gündür tüm dünyaya kahramanlık ve insanlık dersi veren Mehmetçiklerimiz ve Öso ordusuna Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmaya devam ediyor. Karaman Ahi Evran Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de kahraman Mehmetçiklerimize moral vermek ve desteklerini göstermek için bir  gösteri hazırladı. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da gösteriyi ilgi ile izledi.

Öğrencileri tebrik eden Başkan Çalışkan, program sonrasında gösteriye katılan öğrencilerle ve Ahi Evran Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Eklenme Tarihi : 27.02.2018 15:18