İFTAR SOFRASI GEVHER HATUN’DAN SONRA BUGÜN DE BAŞAKŞEHİR MAHALLESİ’NDE

Karaman Belediyesi’nin haftanın dört günü olarak düzenlediği iftar sofrası, 1 Haziran 2018 Cuma günü Gevher Hatun Mahallesi’ne kurulurken bugün de (4 Haziran 2018 Pazartesi) Başakşehir Mahallesi’ne konuk olacak.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar sofrası, 1 Haziran 2018 Cuma günü Gevher Hatun Mahallesi’ndeki Vali Ali Akan İlkokulu bahçesine kuruldu. Mahalle sakinleri bir anda bastıran sağanak yağışa aldırmadan, okul bahçesine gelerek hep birlikte iftarını yaptı.

Geleneksel mahalle iftarlarının 10 durağı bu akşam (4 Haziran 2018 Pazartesi) Başakşehir Mahallesi olacak. 2. TOKİ, 3. TOKİ, Sarıkeçilliler ve Üniversite Mahallesi’nin katılımıyla gerçekleşecek olan iftar yemeği Yavuz Sultan Selim İlkokulu bahçesine kurulacak. İftar yemeğine tüm vatandaşlarımız davet edildi.

Eklenme Tarihi : 04.06.2018 09:38