Başkan Çalışkan'dan 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
BAŞKAN ÇALIŞKAN: "İHANETİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımlayan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bundan tam 2 yıl önce 15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimiz dünyada eşi benzeri görülmemiş bir ihanet girişimi ile karşı karşıya kalmıştır.  Devlet içerisinde yuvalanmış, üzerlerine askeri üniforma giymiş alçak bir ihanet şebekesinin unsurları tarafından milli orduya ait silahlarla vatandaşımız şehit edilmiş, binlerce vatandaşımız yaralanmış, gazi meclis bombalanmış, halkın iradesi ile seçilmiş parlamenter rejim askıya alınarak yerine bir dikta yönetimi tesis edilmeye kalkışılmıştır. Bu hain kalkışmanın başaktörünün FETÖ/PDY olduğu aşikârdır. Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, ne silahlar, ne tanklar, ne helikopterler ne uçaklar işe yaramamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ölümüne dik duruşu ve aziz milletimizin canları pahasına tanklara, toplara ve kurşunlara göğüslerini siper etmesi sayesinde hainler kalleş emellerine ulaşamamışlardır.

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile indiğimiz meydanlarda genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla, hiçbir siyasi ideoloji gözetmeksizin, tek nefes, tek yürek bir şekilde milli iradeye sahip çıktık. Tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet anlayışı ile tüm İslam Dünyası'nın umudu olan, her karış toprağı şehitlerimizin kanları ile sulanan bu Cennet vatanımızı bedeli ne olursa olsun sonuna kadar savunmaya kararlıyız.

Türkiye çok önemli bir süreci aziz milletin 81 ilde ferasetli ve dik duruşuyla, bir an bile düşünmeden canını ortaya koymasıyla atlatt