HANIM GEZİLERİNE İKİ MAHALLE KATILDI

Karaman Belediyesi’nin düzenlediği şehir gezileri bugün (08 Kasım Perşembe) iki mahallenin katılımıyla devam etti

Karaman Belediyesi’nin hanımlara yönelik düzenlediği şehir gezileri Nefise Sultan ve Rauf Denktaş Mahallesi’nde yaşayan hanım vatandaşlarımız katılımı ile gerçekleşti. Karaman Belediyesi ile kamu tarafından yapılan çalışmaları yerinde gezen bayanlar, hanımlara hizmet veren Mümine Hatun Kültür Merkezi’ni de ziyaret ederek burada gerçekleştirilen kurs ve faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Programın sonunda belediye meclis salonunda Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç tarafından ağırlanan hanımlar, şehir gezisi ve yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi : 08.11.2018 15:14