ATATÜRK VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80. Sene-i devriyesinde düzenlenen törenle anıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Vali Fahri Meral, Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, Şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Atatürk Anıtı önüne Valilik ve Belediye Başkanlığının çelenkleri sunuldu. Saat 09.05'te çalan iki dakikalık sirenin ardından İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma töreni sona erdi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen programla son buldu.

Eklenme Tarihi : 10.11.2018 11:33