ŞEB-İ ARUS TÖRENLERİ KARAMAN’DAN BAŞLIYOR

Hz. Mevlana’yı anma törenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Karaman’dan başlıyor. Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıl Dönümü programı 11 Aralık’ta Karaman’da yapılacak.

Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak programda, Uluslararası Mevlâna Vakfı Sema Heyeti, sergileyeceği sema gösterisi ile Karamanlı vatandaşlarımıza unutulmaz bir gece yaşatacak.

11 Aralık 2018 Salı akşamı düzenlenecek etkinliğe tüm Karaman halkını davet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Hz. Mevlana Konya’da olduğu kadar Karaman’ın da önemli değerlerinden biridir. Her yıl olduğu gibi 11 Aralık tarihinde bu anlamlı geceyi vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. Uluslararası Mevlana Vakfı, tasavvuf musikisi eşliğinde Sema gösterilerini sunacak. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi : 07.12.2018 16:33