YEŞİL ALAN VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YEŞİL ALAN VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karaman Belediyesi, şehir genelinde yeşillendirme, bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte il genelinde kapsamlı bir çalışma yürüten belediye ekipleri, mevcut yeşil alanların korunmasının yanı sıra; çiçek dikimi ve peyzaj düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Başta kavşak ve orta refüjler olmak üzere parklarda ve yeşil alanlarda, iklim şartlarına uygun çeşitli türde çiçekler dikilerek kente estetik bir görünüm kazandırılıyor.
Diğer yandan şehir mezarlıklarında da hummalı bir çalışma faaliyetinde bulunan ekipler; başta gül olmak üzere rengârenk çiçekleri toprakla buluşturarak, vatandaşların daha güzel ve ferah bir ortamda kabir ziyaretlerini yapmaları sağlanıyor.