BAŞKAN KALAYCI YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN KALAYCI YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, bir mesaj yayınlayarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Sevgili gençler, 4 yıl süren uzun bir maratonun ardından hedeflediğiniz üniversite bölümlerini kazanabilmek için bu hafta sonu önemli bir sınava gireceksiniz. Her birinizin umduğu başarı ve dereceyi yakalamasını, emeğinin karşılığını almasını canı gönülden temenni ediyoruz. Bu vesileyle sınav heyecanınızı yürekten paylaştığımızı ifade ederek, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda hepinize başarılar diliyor, onları yetiştirip emek ve destek veren öğretmenlerimiz ile ailelerine şükranlarımı iletiyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.