BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, bu yıl 16 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Babalarımız; hayatımızın her aşamasında bize rehberlik eden, gücümüze güç katan ve her daim desteğini hissettiren en büyük kahramanlarımızdır. Onların fedakârlıkları, sabırları ve sevgileri, bizleri bugün olduğumuz yere getiren en önemli değerlerdir.
Bu bayram gününde, başta şehit ve gazilerimizin kıymetli babaları olmak üzere hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren tüm babalarımızın Babalar Günü’nü ve Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dileyerek aramızdan ayrılan babalarımızı rahmetle anıyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.