BAŞKAN KALAYCI VALİLİK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN KALAYCI VALİLİK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Karaman Valiliği’nce tertip edilen bayramlaşma programı; Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 16 Haziran Pazar günü polis evinde gerçekleştirildi. Saat 14.00’de başlayan bayramlaşmaya; Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile protokol üyeleri katıldı.

Program daha sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Dursun Fakıh Huzurevi, Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çocuk Evleri Sitesi, 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Jandarma Komutanlığı, ve Şehit ailesi ziyaretleri ile devam etti.

Karaman Belediyesi’nde bayramlaşma programı ise, 17 Haziran Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programına tüm halkımız davet edildi.