TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Karaman Belediyesi şehir genelinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediye ekipleri Karaman’ın birçok noktasında, belirli bir plan çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı yollar, konforlu ulaşım bilinciyle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ekipler; KMÜ önündeki İbrahim Ökten Bulvarından TEKMARSAN ve Yeni Sanayi sitesini birbirine bağlayan Sanayi Caddesini birleştirdi. Karaman İl Özel İdaresinden şehir merkezine gelirken KYK erkek yurdunun karşısından Sanayi Caddesiyle birleştirilen bağlantı yollarının asfalt çalışmaları tamamlanıyor. Çift şeritli yol, orta refüj ve kavşak çalışmalarının yapıldığı bu yol, iş araçları başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız için alternatif bir yol olmuş olacak.