BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlayarak bir mesaj yayınladı.

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: "Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos 1922'de şehitlerimizin kanlarıyla kazanılan bu zafer, yüce milletimizin birlik ve beraberlik şuuruyla varlığını ilelebet sürdüreceğini tüm dünyaya en güzel şekilde göstermiş, bu mukaddes topraklarda bizlere sonsuza dek hür yaşamayı armağan etmiştir.

Bu onurlu ve anlamlı günde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize Cenab-ı Hakk’tan sıhhatli ve hayırlı ömürler diliyorum. Onların gösterdiği kahramanlık, bugün bizlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Şanlı zaferimizin 102. yıl dönümü kutlu olsun" dedi.