30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KARAMAN’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlandı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KARAMAN’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları; saat 09.30’da, Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Valilik makamındaki Tebrikat Töreniyle devam eden programın ardından; Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, protokol üyeleriyle birlikte törenin yapılacağı alana geçti. Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen tören, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Belediye Başkanı Kalaycı’nın halkı selamlaması ve bayramlarını kutlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesinin ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Tören, Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığının gösterisi, resmigeçit töreni ve Polis evindeki Kabul Töreni ile sona erdi.