BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

  • 37
BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI'NIN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
Font size:
Yazdır

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: "2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, çocuklarımız için yepyeni bir yolculuk başlarken bizleri de ayrı bir heyecan sarıyor. Sizler ülkemizin yarınlarını şekillendirecek, kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkan nesiller olarak geleceğimizi inşa edeceksiniz.
Sevgili öğrenciler, her yeni dönem bilgiye ve başarıya açılan kapıları aralamanız için bir fırsattır. Eğitim hayatınız boyunca göstereceğiniz azim ve gayret hepimiz için gurur kaynağı olacak, sosyal hayatta aktif bireyler olmanız ve sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz, hem kendinize hem de topluma büyük bir katkı sağlayacaktır.
Bu vesileyle sizlere başarı dolu bir yıl diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Değerli veliler ve kıymetli öğretmenlerimize de, çocuklarımızın yetiştirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
 

YUKARI
Hızlı Erişim