VALİ SARIİBRAHİM'DEN BAŞKAN KALAYCI'YA VEDA ZİYARETİ

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya veda ziyaretinde bulundu.

VALİ SARIİBRAHİM'DEN BAŞKAN KALAYCI'YA VEDA ZİYARETİ

Son Valiler kararnamesiyle vali-mülkiye başmüfettişliğine atanan Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı ziyaret etti. Vali Sarıibrahim'i makamında ağırlayan Başkan Kalaycı, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim’e görev yaptığı süre boyunca Karaman adına yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim'de, belediye ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını ve yapılan projelerle şehrin her geçen gün geliştiğini söyleyerek Başkan Kalaycı'ya çalışmalarında başarılar diledi.