BAŞKAN KALAYCI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN KALAYCI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Karaman Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı, Vali Mehmet Fatih Çiçekli, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman Saygılı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, son valiler kararnamesiyle ilimize atanan Vali Mehmet Fatih Çiçekli'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kamu kurumları ile yerel yönetimler arasındaki işbirliğine önem verdiklerini ifade eden Vali Çiçekli, ziyaretlerinden dolayı Başkan Kalaycı’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı daha sonra İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman Saygılı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'a da bir ziyaret gerçekleştirerek ilimizdeki yeni görevlerinde başarılar diledi.