BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çalışkan, yayımladığı mesajında; “İnsanların en zor günlerinde, sabır ve tahammüllerinin en aza indiği zamanlarda onlara hizmet sunan bir mesleğin mensupları olarak her türlü takdiri hak eden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın Tıp Bayramı mesajı şöyle:

“Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok kutsal bir görev üstlenen sağlık çalışanlarımızı bugün bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Vatandaşlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev tabii ki doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Bizlere büyük bir özveriyle hizmet veren, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni gibi tüm sağlık çalışanlarına vatandaşlar olarak bizler de saygılı olmalıyız. Son yıllarda devletimizin sağlık sektöründe gerçekleştirdiği dev atılımlar ile insanımızın hastanelerde kuyruk bekleme çilesi sona ermiş, gençlerimizin de bu mesleğe göstermiş olduğu ilgi sonrasında mevcut hekim ve sağlık çalışanı sayısı her geçen gün daha da artmıştır. Şunu da biliyoruz ki, başarılı sağlık hizmeti sunumu için asıl unsur sağlık hizmeti sunan insanlarımızdır. Sağlık çalışanları, insanların en zor günlerinde, sabır ve tahammüllerinin en aza indiği zamanlarda onlara hizmet sunan bir mesleğin mensupları olarak her türlü takdiri hak ediyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.”

Eklenme Tarihi : 14.03.2019 09:34