KARAMAN BELEDİYE SPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYOR
KARAMAN BELEDİYE SPOR: 5 – KEPEZ BELEDİYE SPOR: 2

Karaman Belediye Spor, ilk yarının son maçında kendi sahasında oynadığı Kepez Belediye Spor karşılaşmasından 5-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Karaman Belediye Spor, yeni yönetim ve yeni teknik ekiple şampiyonluğa emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 14 takımın mücadele ettiği 7. Grupta ilk yarının son maçına çıkan Karaman Belediye Spor, Kepez Belediye Spor’u farklı mağlup ederek sahadan 5-2’lik skorla ayrıldı. Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanan maça futbolseverler büyük ilgi gösterirken, karşılaşmayı Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da taraftarla birlikte izledi.

Saat 14.00’de başlayan mücadelede Karaman Belediye Spor, 90 dakika boyunca çok etkili bir futbol sergiledi. Geliştirdiği ataklarla rakip kalede birçok pozisyona giren Karaman Belediye Spor ilk golü 21. Dakikada Muzaffer İlhan’dan buldu. 32. Dakikada rakip takımın oyuncusu Ali Ateş durumu 1-1’e getirirken bu golden hemen 2 dakika sonra Furkan Aydın takımımızın ikinci golünü kaydeden isim oldu. 34. Dakikada 2-1 öne geçen Karaman Belediye Spor, devreyi önde kapatan takım oldu. Devre arasında Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Mustafa Karakaş, Karaman Belediye Spor forması altında 100. Maçına çıkan Takım Kaptanı Muzaffer İlhan’a çiçek takdim etti.

Karaman Belediye Spor, maçın ikinci yarısına da golle başladı. 52. Dakikada Furkan Aydın bir gol daha atarak temsilcimizi 3-1 öne geçirdi. 57. ve 82. Dakikalarda Uğur Can ile bulduğumuz iki gol ile skor 4-1’e gelirken, 87. Dakikada rakip takımın oyuncusu Yusuf Duman’ın attığı golle mücadele 5-2 Karaman Belediye Spor’un üstünlüğüyle tamamlandı.
Karşılaşmanın sonunda seyircileri selamlayan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, soyunma odasını da ziyaret ederek futbolcuları ve teknik ekibi alınan galibiyetten dolayı tebrik etti.

Eklenme Tarihi : 16.12.2019 15:26