BAŞKAN KALAYCI’NIN 1 MAYIS MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kalaycı: “Bugün işçilerimizin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisidir. Bizler millet olarak alın terinin önemini ve kutsallığını bilen, geçmişten bu yana bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürü yaşatan büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz.

Bu vesileyle, tüm gayretleriyle evine helal lokma götürebilmek için gece gündüz demeden çalışan, milletimizin refahı için alın teri döken, ülkemizin ilerlemesinde pay sahibi olan işçi kardeşlerimizin tüm dünya ile beraber birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma günü olarak kutlanan bu özel günü kutluyor, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

Eklenme Tarihi : 30.04.2020 17:41