KARAMAN BELEDİYESİ TEDBİRLERİNE DEVAM EDİYOR

Karaman Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir genelinde maske dağıtımı ilaçlama çalışmalarını sürdürürken parklardaki çocuk oyun alanları ve spor aletlerini de dezenfekte etti.

Koronavirüs salgını dolayısıyla dışarı çıkması yasaklanan 0-14 yaş arası çocuklar, haftalar sonra dışarı çıkmanın heyecanını yaşarken, Karaman Belediyesi de çocukların güvenliği ve sağlığı için oyun alanları ile spor aletli parklarda dezenfekte çalışması yaptı.

Diğer yandan şehir genelinde yürütülen önlem ve tedbir çalışmaları kapsamında; vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte noktası sayıları artırılarak, esnaf ve vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan solüsyonu dağıtımı devam etti.

Eklenme Tarihi : 13.05.2020 14:43