PARK VE YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR

Karaman Belediyesi, şehir genelindeki park, bahçe ve yeşil alanları yaz mevsimine hazırlıyor.

Bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaman Belediyesi, bir yandan da yeşil alanları yaza hazırlıyor. Şehir merkezindeki parklar başta olmak üzere yol ve kaldırım kenarları ile orta refüj ve yeşil alanlarda ot biçme, temizleme, ekim ve bakım çalışmaları hız kazandı.

Normalleşme sürecinin başlaması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışması başlatıldı. Halkın ve özellikle çocukların daha sağlıklı ve kaliteli yaşam alanlarında vakit geçirmelerini sağlamak için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Eklenme Tarihi : 22.05.2020 14:21