DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI 7/24 ARALIKSIZ ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Karaman Belediyesi covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye ekipleri covid-19 salgınına karşı tüm önlem ve tedbirlerini ilk günden itibaren artırarak sürdürüyor. Karaman Belediyesi’nce covid-19 ile mücadele kapsamında kurulan ekip, virüs tehdidini en aza indirmek amacıyla; resmi daireler, okullar, hastaneler, esnaflar, halka açık ortak kullanım alanları, caddeler ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarına 7/24 aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Dezenfekte çalışmalarının belirli bir plan çerçevesinde devam ettiğini bildiren yetkililer; ilimizde covid-19 virüsünün yaygın olduğu alanlar başta olmak üzere tüm şehirde dezenfekte, ilaçlama ve yıkama çalışmalarının sürdüğünü, salgın hastalığın tamamen bitene kadar bu çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Eklenme Tarihi : 03.07.2020 08:30