BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN 15 TEMMUZ MESAJI

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mesajında: “15 Temmuz; inandığı değerler uğruna millet olmanın asaletini, birlikteliğin gücünü gösterdiğimiz demokrasi ve milli birlik günüdür.

Binlerce yıllık tarihinde sayısız savaşları, felaketleri ve zor dönemleri geride bırakan milletimiz; kendi azim ve kararlılığıyla geleceğine sahip çıkışını, milli ve manevi değerlerine olan inancını tüm dünyaya 15 Temmuz'da bir kez daha ilan etmiştir. Türk milleti asil kanıyla suladığı bu vatan topraklarının bir karışından bile vazgeçmez, demokrasisine göz dikenlerin hakimiyetine asla girmez. Genlerindeki iman ve cesaretle sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş olan aziz milletimiz, iradesine sahip çıkmaya ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye ilelebet devam edecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü coşkuyla kutlarken, bu kutsal vatan topraklarını bizlere ebedi vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize Cenab-ı Haktan sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.