PARK VE YEŞİL ALANLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

PARK VE YEŞİL ALANLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  • 60
PARK VE YEŞİL ALANLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Font size:
Yazdır

Kaliteli hizmet verme anlayışı ile şehrin birçok noktasında yeni parklar yapan Karaman Belediyesi, mevcut parkların yenilenmesi ve bakım onarımının yapılması için de çalışmalar gerçekleştiriyor.
Yılın her mevsiminde parklarda rutin bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren belediye ekiplerince; kırılan, deforme olan ve işlevselliğini yitirmiş oyun grupları ve kent mobilyaları yenileri ile değiştirilerek park alanları daha modern hale getiriliyor. Oyun alanlarının zeminlerinde çocukların güvenliği için kauçuk kaplama, yürüyüş yollarında oluşan bozulmaların yerine ise dekoratif parke döşemeler yapılıyor.
Cedit Mahallesi Işın Çelebi Parkı ve Kazım Karabekir Mahallesi Ahmet Okur Parkı’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında da oyun alanı yenilenerek zemin yine kauçuk ile kaplanıyor. Vatandaşların dinlenip vakit geçirecekleri kent mobilyaları ile yeni spor aletleri montajlanıyor. Yürüyüş yolları da daha kullanışlı hale getirilerek parke döşeme ile kaplanıyor. Ayrıca peyzaj düzenlemelerinde gül parterleri oluşturuluyor ve dekoratif aydınlatma direkleri ile ışıklandırılması yapılarak parkın modern ve kullanışlı hale gelmesi sağlanıyor.

Resim Galeri

YUKARI
Hızlı Erişim